Bejelentkezés X
Regisztráció/Elfelejtett jelszó

Óbudai dojo

óbuda 2015 szept

A Seishokan Aikido Egyesület 7. gyakorló helyszíne.
Ennek a dojo-nak az érdekessége, hogy kimondottan a családokat célozzuk meg, azokat, ahol van rá igény, hogy a gyermekkel együtt járjon edzésre az egyik, vagy mindkét szülő. Heti 2 alkalommal 1-1 órában.
Ma az emberek egy jó részének egyre fontosabbá válik, hogy minél több időt töltsön a gyermekével, s ez a foglalkozás erre egy kitűnő alkalom. A szülők egy része nehezen tud dönteni, hogy a gyermekével töltse az idejét (a meglévő részét), vagy sportoljon, edzzen valamit. Ennek sokszor az a vége, hogy a gyermeket elviszi edzésre, s türelmesen megvárja a “kispadon”, vagy visszamegy érte. Akik együtt járhatnak edzésre, azok tényleg együtt töltik ezt az értékes időt. Erre lehet megoldás a családi aikido foglalkozás, ahol a mellett, hogy tartalmasan töltik együtt az idejüket, megismernek egy értékes szemléletmódot, és megtanulnak sok olyan módszert, technikát, amivel képesek lesznek “békésen” kezelni egy esetleges agressziót, meg tudják magukat védeni egy támadás esetén. Sajnos ma már ez is aktuális probléma.

A későbbiekben tervezzük kimondottan gyermek illetve felnőtt csoport indítását is!
A jelenlegi helyzetben, természetesen egyedül is csatlakozhat a csoporthoz mindenki, gyermekként és felnőttként egyaránt!

Helyszín: Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola: Budapest 1039 III. ker. Hatvany Lajos u. 7
Időpontok: Családi csoport: Szerda 18:00-19:00 Szombat 09:00-10:00