Bejelentkezés X
Regisztráció/Elfelejtett jelszó

Fóti dojo

A helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy ne város legyen a település, és mindenféleképpen valamelyik vasútvonal mentén helyezkedjen el. A másik meghatározó érv, ami Fót nagyközség mellett szólt, hogy tudomásom szerint a Seishokan Aikido Egyesület edzéseit megelőzően semmiféle Aikido oktatás nem folyt a településen. Személy szerint váci lakos révén előtte sosem jártam Fóton, úgyhogy az első benyomás, ami pozitív érzéseket váltott ki bennem, tulajdonképpen eldöntötte a kérdést.

Az edzések 2001 februárjában kezdődtek meg a Gyermekváros területén, a Szakközépiskola tornatermében. A leendő tanítványok lassan felfedezték a dojot és elindult a gyakorlás.

2001 szeptemberében (Garay János Általános Iskola) majd 2008. márciusában (Fáy András Általános Iskola) helyszínváltoztatásra kényszerültünk. Az oktatás gyermek és felnőtt szinten egyaránt folyik. A dojo fluktuációja az első időben igen nagy volt, viszont napjainkra ez már nem mondható el. Az aktív aikidokák rendezvények során vesznek részt és így Fót is bekapcsolódott az országos aikido vérkeringésbe.

Helyszín: Fáy András Általános Iskola Fót, Vásár tér 1.
Időpontok: Kedd – Csütörtök

Gyermek csoport I: 17:00-17:45
Gyermek csoport II: 17:30-18:30
Felnőtt csoport: 18:30-20:00

Exif_JPEG_420

Gyermek 1 csoport

 

Exif_JPEG_420

Gyermek 2. csoport

 

Exif_JPEG_420

Felnőtt csoport